Restaurant in Roosendaal

De hele dag gewandeld in de omgeving, geshopt in het centrum van Roosendaal of vanuit Antwerpen onderweg naar huis en bent u op zoek naar een restaurant in Roosendaal? Kom bij ons genieten! Wij heten u van harte welkom in Brasserie Aankomst, op slechts twee minuten loopafstand van het centraal station van Roosendaal. Wij hebben uitgebreide lunch- en dinerkaarten en een heerlijk koffie- en thee assortiment. 


Bekijk hier onze menukaarten:
Lunchkaart

Dinerkaart

Afternoon teaEen 3-gangendiner vanaf €32,50

Genieten van diverse voorgerechten, hoofdgerechten en desserts? Vanaf €32,50 heeft u al een 3 gangen menu bij Brasserie Aankomst! Verse ingrediënten die luxe verwerkt worden zoals bij moderne Franse gerechten. Heeft u een allergie of vindt u een bepaald gerecht niet lekker? Laat het ons op voorhand weten. De chefs van Brasserie Aankomst verzorgen graag een heerlijk diner. Dat is nog eens uit eten in Roosendaal!

 

Reserveer en kom uit eten in Roosendaal

Bent u op zoek naar een restaurant in Roosendaal? Reserveren bij Brasserie Aankomst doet u eenvoudig online of telefonisch via 0165 - 58 48 48. Wij heten u graag welkom in ons sfeervolle restaurant in Roosendaal! Uiteraard mag u ook altijd spontaan binnenkomen. 

widget afbeelding
widget afbeelding
widget afbeelding