High Tea in Roosendaal

Bent u ook gek op heerlijke zoete hapjes en hartige lekkernijen? Geniet dan van een heerlijke High Tea in Roosendaal bij Brasserie Aankomst!

Afternoon Tea

De High Tea wordt in Nederland steeds populairder en is afkomstig van het Engelse Afternoon Tea. De Afternoon Tea is “uitgevonden” door de Hertogin Anna of Bedford. Zij vond de tijd tussen de lunch en het diner te lang duren en besloot daarom om onder andere hapjes te bestellen rond 16.00 ’s middags. Dit beviel haar zo goed, dat ze haar vriendinnen uitnodigden en dit vaker gingen doen. Een traditie in Engeland was geboren. U kunt nu ook genieten van een heerlijke High Tea in Roosendaal bij Brasserie Aankomst!

 

Laat u verwennen

Geniet van onbeperkt thee met keuze uit een ruim assortiment aan smaken. Verder bestaat onze High Tea uit diverse huisgemaakte zoete lekkernijen, zoals onder andere cup cakes, bonbons en heerlijke koekjes. Ook kunt u genieten van verscheidene hartige proeverijen, mini broodjes en mini sandwiches. Een High Tea in Roosendaal bij Brasserie Aankomst is te reserveren vanaf €25,-- per persoon. Om u te kunnen laten genieten van een perfecte High Tea vragen wij u vooraf te reserveren.


High Tea in Roosendaal reserveren

U kunt eenvoudig telefonisch reserveren via 0165 – 58 48 48. Ook kunt u online reserveren via het formulier op de website.